366 dagen Licht #365

Leven in verbondenheid. Mijn nieuwe thema! Dat wordt trouwens wel voor het grootste deel offline hoor. Misschien dat ik er soms iets van deel. Dat komt omdat ik wel graag wil ont-moeten, ook al wordt dat niet mijn thema. Want al vond ik het erg leuk om LICHT te verspreiden. Soms was het ook wel iets wat moest en was ik blij met wat via anderen op mijn pad kwam, zodat ik niet altijd zelf in de bedenkstand hoefde te staan. Bij het Leven In Verbondenheid ga ik niks bedenken, maar kijk ik elke dag voor mezelf wat het me gebracht heeft. Zo’n stil momentje in de avond waarop ik dan kijk hoe ik die dag verbonden was aan de ander, aan mezelf en aan God. En wat een rijkdom dat die verbondenheid met een ander in deze corona-crisis-tijd ook via allerlei moderne middelen mogelijk is. Wat ook bijzonder is in deze tijd van kerst: Immanuel!! Een van de namen van Jezus. Een naam die verbondenheid inhoudt; God met ons!  Het wordt geen 365 dagen project. Ook geen 52 wekenproject, het wordt zo wie zo geen project. En dat terwijl ik zo’n beetje van projecten en uitdagingen aan elkaar hang. Dat is echt ont-moeten. Ze vallen gewoon samen, die 2 thema’s! Vast geen toeval…..het valt me toe!
2

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

2

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.