366 dagen licht #366

Een jaar geleden ging het LICHT aan! Ik had besloten om van 2020 mijn LICHTjaar te maken, zonder nog te weten hoe LICHT het zou worden zonder de heftige migraine dagen. Want op 5 januari was dat de allerlaatste keer. Je zult wel begrijpen hoe dankbaar ik daarvoor ben. En vandaag gaat na 366 ( 1 dag extra vanwege het schrikkeljaar) dagen  het LICHT uit! Tenminste hier, op 365dagenproject.nl. In mijn leven van elke dag zal het LICHT aanblijven. En toch zal het raar zijn morgen. Ook wel een beetje leeg denk ik, want het was zo leuk om elke dag  bewust bezig te zijn met LICHT, LICHTjes, LICHTpuntjes  enz. En nu, in deze donkere maand, is voelt het goed om een poosje op de winterslaapstand te gaan, een beetje te verstillen, te ont-moeten. Al  zal ik me elke dag weer richten op hèt LICHT! Het LICHT van de wereld, Jezus! Zijn LICHT zal nooit doven. Immanuel; God met ons!

Bedankt voor het lezen, het kijken, de tips, het reageren, de hartjes. Tot ziens in Zijn LICHT en blijf VERBONDEN.
5

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

5

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.