Rooknachten365dagen#dag 90

De twaalf Midwinternachten zijn betoverde nachten, waarin de poort naar de wereld van Vrouw Holle openstaat. Het is van oudsher een magische en gewijde tijd, waarin, als het even kan, niet wordt gewerkt, maar gevast én feest gevierd, teruggekeken én voorspeld.

Het is een tijd om los te laten, zich te zuiveren van de ballast van het oude jaar en tot rust te komen. Maar ook om intenties voor het nieuwe jaar te belichten en bekrachtigen in het wassende licht en de groeiende kracht van de herboren zon.
2

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

2

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.