Beeld in Utrecht # 8.21 van 365

In de wijk Tuindorp ( in het noordoosten van Utrecht)  kwam ik dit beeld van roestvrijstaal tegen. Het deed mij denken aan een goochelaar  en aan de Nazgul van de lord of the rings.

Kathrin Schlegel heeft het beeld gemaakt.  Meer van haar werk is te zien op http://www.kathrinschlegel.com/

Het beeld wordt “Bitte nicht wieder klauen” genoemd. Dit is omdat het beeld  dat hier eerst stond, in 2011 is gestolen. Get volledige verhaal staat op een bordje op de sokkel van het huidige beeld. Die heb ik voor u gepixeld. U kunt het lezen op www.facebook.com/eendkuhwak . Daar plaats ik ook mijn andere pixels van dit beeld.

Ik vind het een mooi beeld.

Groetjes Kuh Wak
1

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

1

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.