Spelregels en privacyverklaring

Rechtsvorm
365dagenproject is gestart als burgerinitiatief en vrijwilligerswerk. Ondertussen is het ondergebracht bij ‘By-Mip’  KVK nummer 59624248. Reden hiervoor is om zaken als sponsoring en advertenties beter te kunnen regelen en organiseren.  Toch is 365dagenproject niet commercieel. Simpelweg omdat de inkomsten niet opwegen tegen de uitgaven die voor hosting en onderhoud worden gemaakt.

Privacy en rechten
De blogger kan zelf bepalen wat hij/zij op de site plaatst én in hoeverre hij/zij  zijn/haar profiel anoniem of persoonlijk maakt. Wel wordt van de blogger verwacht dat de fatsoensnormen in acht worden genomen. Mocht geplaatste inhoud beledigend of aanstootgevend zijn dan wordt een post/ project direct van de site gehaald en wordt er contact opgenomen met de blogger met verzoek tot aanpassing van de informatie.

Van bloggers wordt verwacht dat wat zij posten/ bloggen van henzelf is. Mocht er gebruik gemaakt worden van foto’s/ teksten van anderen dat gaan wij er vanuit dat er een juist bron-informatie wordt geplaatst en/ of dat er toestemming wordt gevraagd. Dit is wettelijk verplicht en de verantwoordelijkheid van de blogger zelf.

De foto’s en teksten op de site zijn feitelijk niet beschermd en kunnen door ‘derden’ gekopieerd worden, maar wettelijk gezien mag dit dus niet. Zijn jouw blogs/ foto’s wel door anderen gebruikt: geef dit dan bij ons aan!

www.365dagenproject.nl behoudt het voorrecht om teksten of foto’s verwijderen, indien deze oneigenlijk geplaatst/ gebruikt zijn, of indien hier twijfels over zijn.

Wij vragen de bloggers om hier zorgvuldig mee- om te gaan: Vraag toestemming aan ‘derden’ wanneer je foto’s van hen op je blog plaatst, of maak gezichten onherkenbaar, of ‘geblurred’. Noem mensen niet met naam en toenaam, maar gebruik bijvoorbeeld alleen een voornaam. Indien wij klachten krijgen dan worden foto’s/ teksten verwijderd of aangepast, afhankelijk van de klacht van de betreffende persoon.  Uiteraard treden we dan ook in contact met de blogger.

www.365dagenproject.nl draagt geen verantwoordelijkheid voor de foto’s die de bloggers plaatsen, maar zullen altijd handelen op basis van klachten, vragen of opmerkingen.

AVG en Privacyverklaring
Per 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming van kracht. In onze Privacyverklaring lees je hoe 365dagenproject met de AVG omgaat.

Mogelijkheid tot contact
We vinden het van belang dat we ten aller tijden contact kunnen opnemen met onze bloggers. Wij vragen onze bloggers dan ook juiste gegevens door te geven bij de aanmelding en wijzigingen van e-mail adres aan ons door te geven indien van toepassing.

Commerciële partijen
Heb je een eigen commerciële onderneming of ben je deze aan het opzetten en wil je jouw project hieraan koppelen. Dat is mogelijk, maar binnen bepaalde grenzen.

  1. Je mag niet verkopen/ verleiden tot verkoop binnen de blog-berichten. Werk vanuit jouw inhoud en laat zien wat je kunt.
  2. Website’s plaatsen mag, maar wanneer je op jouw site producten of diensten aanbiedt, dan vragen we hier            € 10,00 ex BTW voor. Wellicht hebben we interessante advertentie ruimte voor jou: neem contact op en vraag naar de mogelijkheden: Mirjam@365dagenproject.nl

Borg en het verwijderen van projecten van de site
Voor informatie hierover verwijzen we je naar  ‘werkwijze’ en de tekst over ‘AVG’ hierboven.