Werkwijze

Wanneer je hebt besloten een project te starten dan gaat dit als volgt:

 1. Je meldt je aan op de site en vult het formulier in
 2. Je krijgt een automatisch antwoord, waarin in wordt aangegeven dat je 10 euro borg moet overmaken. De reden hiervoor is dat in het verleden heel veel mensen starten met een project, zonder hier goed over na te denken. We stellen dus bewust een kleine drempel om impulsieve aanmeldingen te voorkomen. Zodra je de betaling hebt overgemaakt stuur je een mailtje naar mirjam@365dagenproject.nl en dan wordt handmatig je profiel geactiveerd.
 3. Hierna krijg je een tweede mail, met bevestiging van je activering. Vanaf dit moment kun je inloggen en bloggen
 4. Wanneer je start met je project bepaal je zelf, maar binnen een maand na aanmelding. Mocht je een bijzondere reden hebben waarom dit niet kan of lukt, stuur dan even een bericht: Mirjam@365dagenproject.nl
 5. Je hoeft zeker niet elke dag te bloggen! Dit is ook afhankelijk van je project. Er zijn mensen die elke dag bloggen of elke week. Ook zijn er mensen die 1 x per maand bloggen. Dit is aan jou! Wel vragen we op deze site om minimaal 6 x te bloggen (in een jaar tijd) en dat je een duidelijke afrondende ‘post’ doet wanneer je project klaar is.
 6. Je mag op een eigen blog/ Facebook/ Instagram (of waar dan ook) natuurlijk ook je project posten/ delen. Op www.365dagenproject.nl mag je een verwijzing maken naar de andere plaats waar je je project laat zien.
 7. Uitgangspunt bij 365dagenproject is een jaar lang elke dag ‘iets’ doen. Dus 365 keer. Omdat iedereen wel eens een moment heeft waarop je 1 of enkele dagen niet kunt bloggen, ontvang je jouw borg volledig terug indien je binnen 13 maanden je project afrondt. Heb je meer tijd nodig, maar rond je jouw project af in 18 maanden, dan ontvang je nog € 5,00 retour. De rest wordt omgezet in een betaling die ten goede komt aan de site (Hosting- en onderhoudskosten). Na 18 maanden je project nog niet afgerond? Dan wordt de borg volledig omgezet naar een betaling, die ten goede komt van de site. Je mag dan nog steeds je project afronden.
 8. Punt 7 is niet bedoeld om jullie op kosten te jagen, maar als drempel om vooraf goed na te denken of je echt een project wil doen. En we hopen dat je dit kunt zien als een extra motivatie om je project af te ronden. De eventuele inkomsten voor de site zijn welkom, om de kosten voor hosting en onderhoud te kunnen financieren. Toch zien wij liever projecten die zonder vertraging afgerond worden!
 9. Projecten worden van de site verwijderd indien:
  1. Er niet binnen een maand wordt gestart
  2. Een project een jaar lang stil ligt
  3. Uitzondering hierop: wanneer iemand contact heeft opgenomen met ons en hiervoor een goede reden heeft