Morgen oud nieuws # 41/52

Hoewel er slechts één blog aan het hondje van de foto toegeschreven is, stond (en staat) hij deze week wel centraal. Kleine Youp nieuw in ons gezinnetje 🙂
De volledige teksten zijn uiteraard weer te lezen op: www.morgenoudnieuws.nl

Maandag 14 november 2011Ebook

Een boek dat 800 kilo weegt (een koran uit Kazan) neem je niet even ter hand. Zeker niet als je het fijn vindt om in bed te lezen en het boek dus met één hand wilt vasthouden. Vasthouden kan wel met twee handen maar dan worden ze allebei koud en dat is dan weer niet handig. Wisselen dus.

 

Dinsdag 15 november 2011Dierenleed

Ik snap er helemaal niets van! Hoe haal je het in je hoofd om een hondje te dumpen? De man uit het nieuwsbericht had blijkbaar genoeg van zijn hondje en besloot hem over het hek van een dierenopvangcentrum te gooien. Wat kan ik daar boos om worden!

 

Woensdag 16 november 2011Toets

Bij het lezen van het nieuwsbericht over de adjunct-directeur die toch geen schorsing aan zijn broek kreeg moest ik terugdenken aan een voorval tijdens mijn middelbare schooltijd.

 

Donderdag 17 november 2011Lieve Youp

Stel je toch eens voor. Je bent een klein vrolijk hondje van een half jaar en dan… Lees meer

 

Vrijdag 18 november 2011Mauro

Mauro, de jongen die niet mag blijven, of misschien toch wel. Nog niet eerder schreef ik erover maar in de uitdaging elke dag een blog te schrijven, hoort soms ook een moeilijk onderwerp. Een mening geven over een onderwerp valt soms al niet mee, maar als je het zelf niet helemaal eens bent met je eigen gedachten, wordt het nog een graatje erger.  Maar ik ga graag de uitdaging met mezelf aan.

 

Zaterdag 19 november 2011Eénrichtingsverkeer

Wanneer er een dokter, verpleegkundige of anderzins ziekenhuis-personeel in je familie- of vriendenkring zit, komen de verhalen over bizarre situaties vanzelf naar boven. Van verhalen waarbij mensen ongebruikelijke spullen in lichaamsopeningen gestopt hebben, valt mijn mond regelmatig open.

 

Zondag 20 november 2011Kinderboeken

Hoewel ik erover twijfel of Bennie Stout een kinderboek is of dat het verhaal  verzonnen is voor de film, vind ik dit soort verhalen geweldig.
In mijn boekenkast staan nog veel kinderboeken. Al van jongs af aan mag ik graag een boek lezen. Spannend, humor of avontuurlijk, alles was (en is) goed. Opgekruld op de bank of liggend in bed las ik uren achter elkaar. Beginnend bij de echte kinderboeken tot ik rond mijn vijftiende overstapte op de ‘grote mensen’ boeken. Elke vier weken fietste ik langs de bibliotheek om een nieuwe voorraad mee te nemen.
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.