hier issie dan, gewoon mijn eerste blog!

365_logo

Lieve lezer,

Ik ben een uitdaging aangegaan, met mijzelf, om 365 dagen lang , elke dag een blog te schrijven.

Gewoon als Jacqueline, met mijn ups en downs en zo alle kleurrijke en zwarte ,witte en grijze dagen uit mijn leven te gaan be-schrijven.

Dusssss….. here we go, op zondag 28 mei 2017 .

Anderhalve week geleden heb ik een operatie ondergaan waar ik nu nog van aan het herstellen ben. De vijfde in een tijdsbestek van een paar jaar. En gelukkig niet de laatste, want mijn knieën zijn versleten en zullen mettertijd ook in  revisie mogen.

Maar eerst door dit herstel heen komen. Wat niet meevalt als een  gezond eigenwijs, graag praktisch oplossend typetje. Gelukkig is mijn lichaam niet eigenwijs en geef deze onmiddellijk aan als ik te ver ga.

En dan ook niet met vage klachtjes, maar gelijk met de grond gelijkmakend, in dit geval:ga nu maar gewoon liggen en houd je gemak klachten. Dus zo gezegd , zo gedaan. Dat zorgde ervoor dat ik vanmorgen een stuk beter opstond weer! Dat werkt voor mij dan wel weer goed,  ik houd erg van positieve resultaten, negatieve resultaten werken niet erg bevorderend in mijn hoog sensitieve koppie.

Niet dat dat alleen met HSP te maken heeft hoe ik met dingen omga, al zorgt de gevoeligheid er zeker voor dat  één en ander harder binnen komt en er ook weer harder uit komt!

Duss…lig ik vanavond redeljk bijtijds, in mijn heerlijk door dochterlief verschoonde bed mijn blog te schrijven!

“als de nacht niet wordt geslapen, wordt de dag niet goed geleefd”

Voor nu, welterusten en morgen gezond weer op!

Harte groet,

Jacqueline

 
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

  1. Sonia Vondegracht zegt

    Leuk Jac….maar moest die add van de tenen ertussen? Ik heb een tenenfobie..

    1. Jacqueline Reijrink zegt

      Klopt Sonia, geen idee hoe dat erbij is gekomen. Er wordt aan gewerkt!

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.