Mijnleven 2/176

Ik was echt Jarig, zó jarig was ik nóóit! Overdag met mijn gezin, mijn ouders en vriendinnen waarvan ik er een paar moest missen waaronder mijn zusje en de avond afgesloten in Geertruidenberg, een kelder van een stenen gewelf iedereen totaal niet mobiel bereikbaar. Bijzonder mooie locatie! Ondanks dat ik sinds januari bewuster om ga met wat ik eet en drink heb ik mijzelf vandaag verwend met lekkers, ik word tenslotte ook maar een keer 51. Die vele lekkernijen heb ik ook beperkt tot matig. Het begon met de voor mij omgevallen taartpunt op de ochtend, 11u kopje koffie zwart, gezellig bijgekletst met mijn lieve schoonzus en zwager. Net na de middag kwamen mijn oudste zoon, schoondochter (met haar heb ik mijn eerste en enige droge witte wijn gedronken vanmiddag) en de allerliefste van de hele wereld op visite en speciaal voor haar (want dat had zij bij mij besteld) had ik de aardbeien taart gekocht, samen een heerlijk stuk gegeten, ik had mijn eigen broodje van slimdieet gebakken in 5 bolletjes en zo kon ik mee genieten van de salade die over was van de gezellige middag met mijn ouders en vriendinnen en had ik tevens naast de slimdieet chocolade drank mijn 3 maaltijden van de dag binnen van de 4. Die laatste liet ik vallen, want ik weet dat er op een feest altijd nog wat te snaaien valt. Gedoucht, aangekleed en wel vertrokken wij naar Geertruidenberg. Een vriendin van ons heeft haar verjaardag gevierd in een kelder bestaande uit een stenen gewelf. De harde muziek heeft mijn tinnitus geen goed gedaan, het lange zitten of staan op hoge hakken zorgde ervoor dat mijn heup en Ischias op speelde, LANG ZAL ZE LEVEN zongen ze nog voor mij, feesten tot in de late uurtjes en daarbij een familiare zorg heeft mijn nachtrust afgenomen en de vrachtwagen die over mij heen gereden is heb ik gemist maar het gevoel voel en draag ik vandaag. Wat genoot ik van dat ene droge witte wijn en het vele water, een blok kaas, de heerlijke rood-/paarsgekleurde groentenchips, een paar bitter garnituur en op het laatste van de avond een kroket want ik liet het broodje wat er superlekker uitzag liggen op het bord. De vermoeidheid betaald mijn tol vandaag. Deze zondag gestart en buiten schijnt de zon net zo hard als mijn gevoel. Zó blij en geniet ik van de mooie bossen bloemen in huis, de kaarten en de kadoos. Heerlijk weer..... Fijne zondag lieve mensen in mijn leven
Ik was echt Jarig, zó jarig was ik nóóit! Overdag met mijn gezin, mijn ouders en vriendinnen waarvan ik er een paar moest missen waaronder mijn zusje en de avond afgesloten in Geertruidenberg, een kelder van een stenen gewelf iedereen totaal niet mobiel bereikbaar. Bijzonder mooie locatie! Ondanks dat ik sinds januari bewuster om ga met wat ik eet en drink heb ik mijzelf vandaag verwend met lekkers, ik word tenslotte ook maar een keer 51. Die vele lekkernijen heb ik ook beperkt tot matig. Het begon met de voor mij omgevallen taartpunt op de ochtend, 11u kopje koffie zwart, gezellig bijgekletst met mijn lieve schoonzus en zwager. Net na de middag kwamen mijn oudste zoon, schoondochter (met haar heb ik mijn eerste en enige droge witte wijn gedronken vanmiddag) en de allerliefste van de hele wereld op visite en speciaal voor haar (want dat had zij bij mij besteld) had ik de aardbeien taart gekocht, samen een heerlijk stuk gegeten, ik had mijn eigen broodje van slimdieet gebakken in 5 bolletjes en zo kon ik mee genieten van de salade die over was van de gezellige middag met mijn ouders en vriendinnen en had ik tevens naast de slimdieet chocolade drank mijn 3 maaltijden van de dag binnen van de 4. Die laatste liet ik vallen, want ik weet dat er op een feest altijd nog wat te snaaien valt. Gedoucht, aangekleed en wel vertrokken wij naar Geertruidenberg. Een vriendin van ons heeft haar verjaardag gevierd in een kelder bestaande uit een stenen gewelf. De harde muziek heeft mijn tinnitus geen goed gedaan, het lange zitten of staan op hoge hakken zorgde ervoor dat mijn heup en Ischias op speelde, LANG ZAL ZE LEVEN zongen ze nog voor mij, feesten tot in de late uurtjes en daarbij een familiare zorg heeft mijn nachtrust afgenomen en de vrachtwagen die over mij heen gereden is heb ik gemist maar het gevoel voel en draag ik vandaag. Wat genoot ik van dat ene droge witte wijn en het vele water, een blok kaas, de heerlijke rood-/paarsgekleurde groentenchips, een paar bitter garnituur en op het laatste van de avond een kroket want ik liet het broodje wat er superlekker uitzag liggen op het bord. De vermoeidheid betaald mijn tol vandaag. Deze zondag gestart en buiten schijnt de zon net zo hard als mijn gevoel. Zó blij en geniet ik van de mooie bossen bloemen in huis, de kaarten en de kadoos. Heerlijk weer….. Fijne zondag lieve mensen in mijn leven0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.