Mijnleven 2/344

Houd jij ook van wandelen in de natuur? Wandelroute de Huisvennenroute, vlak bij Boxtel is een aanrader Wandel door een fantastisch gebied met vennen en heidevelden. Geniet van het uitzicht. Speur naar vogels op het water en reeën in het bos. Ontdek uitgestrekte heidevelden en vennen en geniet van rust en ruimte op de Kampina. Vooral bij de Huisvennenroute heb je na bijna elke bocht weer een ander uitzicht. Het landschap wisselt bos naar open heide en van vennen naar stuifzandheuvels. Speur op het water naar vogels zoals de dodaars, lepelaar en de zilverreiger. Veel Plezier! De route wordt aangegeven met witte pijlen. Ontdek uitgestrekte heidevelden en vennen en geniet van rust en ruimte op de Kampina. Vooral bij de Huisvennenroute heb je na bijna elke bocht weer een ander uitzicht. Het landschap wisselt bos naar open heide en van vennen naar stuifzandheuvels. Speur op het water naar vogels zoals de dodaars, lepelaar en de zilverreiger. Veel Plezier! Ontdek uitgestrekte heidevelden en vennen en geniet van rust en ruimte op de Kampina. Vooral bij de Huisvennenroute heb je na bijna elke bocht weer een ander uitzicht. Het landschap wisselt bos naar open heide en van vennen naar stuifzandheuvels. Speur op het water naar vogels zoals de dodaars, lepelaar en de zilverreiger. Veel Plezier! De route wordt aangegeven met witte pijlen. #mijnleven samen met mijn lief is iedere keer opnieuw genieten zondagmiddag wandeling 3 februari 2019
Houd jij ook van wandelen in de natuur? Wandelroute de Huisvennenroute, vlak bij Boxtel is een aanrader
Wandel door een fantastisch gebied met vennen en heidevelden. Geniet van het uitzicht. Speur naar vogels op het water en reeën in het bos.
Ontdek uitgestrekte heidevelden en vennen en geniet van rust en ruimte op de Kampina. Vooral bij de Huisvennenroute heb je na bijna elke bocht weer een ander uitzicht. Het landschap wisselt bos naar open heide en van vennen naar stuifzandheuvels. Speur op het water naar vogels zoals de dodaars, lepelaar en de zilverreiger. Veel Plezier!
De route wordt aangegeven met witte pijlen.
Ontdek uitgestrekte heidevelden en vennen en geniet van rust en ruimte op de Kampina. Vooral bij de Huisvennenroute heb je na bijna elke bocht weer een ander uitzicht. Het landschap wisselt bos naar open heide en van vennen naar stuifzandheuvels. Speur op het water naar vogels zoals de dodaars, lepelaar en de zilverreiger. Veel Plezier!
Ontdek uitgestrekte heidevelden en vennen en geniet van rust en ruimte op de Kampina. Vooral bij de Huisvennenroute heb je na bijna elke bocht weer een ander uitzicht. Het landschap wisselt bos naar open heide en van vennen naar stuifzandheuvels. Speur op het water naar vogels zoals de dodaars, lepelaar en de zilverreiger. Veel Plezier!
De route wordt aangegeven met witte pijlen.
#mijnleven samen met mijn lief is iedere keer opnieuw genieten zondagmiddag wandeling 3 februari 20190

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.