365 dagen LICHT #37

Op 365dagenproject.nl plaatste ik 7 jaar geleden mijn GROENe foto’s. Elke dag 1. Toen het klaar was, ging het na een aantal maandag weer kriebelen en ging ik door met GROENER met stukjes over duurzamer leven. Toen dat klaar was, kon ik ook niet helemaal stoppen, maar wou me niet meer binden aan 365 dagen wat plaatsen. Ik wist ook niet of ik nog wel zoveel GROENERe ideeën zou hebben. Ik heb eerlijk geen idee meer hoeveel GROEN-GROENER-GROENST stukjes ik gedeeld heb en waar ze zijn gebleven. Was dat op blogspot.com? Alleen op Facebook? Had het iets met Google+ te maken en is het verdwenen? Er gaat nergens een LICHTje branden. Had ik ze dan toch maar op dit 365 dagen project gezet.  Schoonzoonlief vindt dat ik op veel te veel plekken van me laat horen en zegt dat het hoog tijd is voor een eigen website. Hij laat zijn LICHT er over schijnen en binnenkort of binnenlang komt ie er: www.thilthings.nl . Als je er nu op klikt dan komen mijn kunstwerken op exto.nl tevoorschijn. Dat heeft hij al mooi voor elkaar gemaakt. Fijn zo’n schoonzoon. Zo is er maar 1! En daar ben ik heel zuinig op ♥!
3

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

3

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.