Mijnleven 2 /7

Dit bedoel ik dus, één dag en mijn foto's. We hebben ons oudste pas over verhuisd. Ik dacht ik maak er een screenshot van en deel deze met mijnleven op 365dagenproject. Mijn 2e jaar ging van start, makkelijker dan ooit, dat is mooi meegenomen en ik mag ook nog deelnemen aan een weekly van Mirjam. Gisteren mijn zoon- en schoondochterliefs oude huurwoning schoon gemaakt en daar pluk ik vandaag de vruchten van. Het leukste was dat ons Tess bleef logeren. Dan neem ik de reactie van vermoeidheid en pijn in mijn spieren voor lief. Soms licht en de zwakste plaatsen voelen heftig. Het zij zo.... Fijne zondagavond nog!
Dit bedoel ik dus, één dag en mijn foto’s. We hebben ons oudste pas over verhuisd. Ik dacht ik maak er een screenshot van en deel deze met mijnleven op 365dagenproject. Mijn 2e jaar ging van start, makkelijker dan ooit, dat is mooi meegenomen en ik mag ook nog deelnemen aan een weekly van Mirjam. Gisteren mijn zoon- en schoondochterliefs oude huurwoning schoon gemaakt en daar pluk ik vandaag de vruchten van. Het leukste was dat ons Tess bleef logeren. Dan neem ik de reactie van vermoeidheid en pijn in mijn spieren voor lief. Soms licht en de zwakste plaatsen voelen heftig. Het zij zo…. Fijne zondagavond nog!



0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.