Dag #245 tm #254

Zondag, dag #245
Nog steeds heerlijk weg met mijn familie. Het weer is nog steeds prachtig. Lekker dagje camping. Mooie wandeling, zwemmen, samen eten, samen met mn zus boodschappen gehaald voor het avond-eten. Helaas was mijn neefje uit Noorwegen  s nachts ziek geworden, al snel volgde mijn broer en vervolgens ook nog ons nichtje. De kinderen knapten redelijk snel weer op, maar mn broer had het goed te pakken, helaas!
Niets weggedaan, hey, ik ben op stap met mn familie! Wel ingehaald bij thuiskomst (vakantie wasrekje weggedaan, nooit gebruikt):
20190820_192050

Maandag, dag #246
Vroeg uit de ‘veren’, mijn broer moet alweer op tijd vertrekken om zijn vliegtuig te halen. Vervolgens spullen pakken, nog even koffiedrinken en dan afscheid nemen. Wat was dit weekend fijn! Dit zou ik wel elk weekend willen <3
We stappen in de auto en ontbijten (of eigenlijk brunch…) onderweg bij een La Place.
Eenmaal thuisgekomen spullen uitpakken en opruimen. Vrij snel daarna met de meisjes (manlief lag op de bank) bij mijn oude paard op bezoek geweest. Lekker knuffelen en poetsen. Voelde me weer zo verbonden met haar. Zoveel moois meegemaakt. De meisjes vonden haar ook helemaal lief! Vervolgens s avonds met een paar buurtvrouwen naar de film geweest, de nieuwste van Quinten Tarantino. Ik vond het een top film!
Vandaag deze ijsmachine weggedaan. Het koelelement is kapot en ook niet meer te verkrijgen. Ik wil nog wel een keer een nieuwe ijsmachine, want zelfgemaakt ijs is echt heel erg lekker!
20190821_102239

Dinsdag, dag #247
Weer werken en meteen vol aan de bak. Er ligt een heleboel werk. Hupsakee!! Krijg er nog een leuke opdracht bij van mijn werkgever. Leuk! En ik  hou er wel van als het druk is 🙂
Vandaag mag dit spel weg. Jeu de Boules. Niet ons ding. Ooit gekregen als kerstcadeau (manlief).
20190820_192538

Woensdag, dag #248
Thuisgewerkt, verder waar ik gebleven was.. s Middags met jongste naar de manege voor ponyrijden. Hierna een rustig avondje. Manlief krijgt binnenkort een andere auto van het werk en haalt de huidige auto leeg, zodat de spullen overgepakt kunnen naar de nieuwe auto. We hebben volgens hem oranje hesjes ‘te veel’, dus onderstaande gaan weg.
20190908_151143

Donderdag, dag #249
Vanochtend met de auto naar de tandarts: we zijn alle 4 aan de beurt. Ik heb altijd een hekel aan foto’s maken, maar het was blijkbaar weer nodig. Alles zag er goed uit, alleen manlief moet nog een keer terugkomen. In de auto zie ik deze neksteuntjes nog liggen. Vies en deels kapot. Ze zijn eigenlijk van de meisjes. Maar ze mochten weg. Gelukkig.
s middags gesprekjes op school met de nieuwe juffen/ meester. S Avonds lekker trainen.
20190907_101720

Vrijdag, dag #250
En weer een mijlpaal! Yess! Vandaag moet ik werken in Amsterdam, we hebben een verplichte bijeenkomst. Ik vind het altijd wel leuk. Hierna nog even snel bij het stadsdeel geweest voor een overleg en toen snel weer naar huis. S middags volleybaltraining gegeven. Ja het normale leven is nu echt weer gestart! Op deze mijlpaal-dag dit koffiezettertje weggedaan. Komt echt uit Italie, van 1 van onze vakanties. Maar hoe vaak gebruik ik dit ding nou… 2 x in de 3 jaar dat ie nu in de keuken staat denk ik…
20190905_184354
Zaterdag, dag #251
Wauw wat heerlijk weer! Beetje uitslapen, weekend! Boodschappen doen en heeeeel veel was (ook van vorig weekend nog). S middags heb ik een oefenwedstrijd met mn nieuwe team. Het voelt goed en het gaat goed. We winnen met 3-1, verliezen alleen de laatste set, toch een beetje vermoeidheid, denk ik.
In de stapel spullen die op de nieuwe auto staan te wachten (hesjes, 2 x verbanddoos en nog wat prullaria) trek ik een stapeltje kaarten: ouderwets, in de papierkliko ermee!
20190907_101828

Zondag, dag #252
Weer zoń fijne dag! Ik kook aantal dingen voor komende week omdat we sommige dagen krap zitten in de tijd met alle trainingen. Ik ontdek een bakje dat stuk is. Scheur op de bodem. Deze mag weg. En verder nog meer was, was, was. Maar ik geniet. Van de kinderen die huiswerk maken en spelen. Van de zon in de tuin. Nice!

20190908_144803

Maandag, dag #253
Weer werken in Amsterdam. Een volle dag, maar heel productief! Nice! s avonds wel erg moe. Ik ben ook al sinds vrijdag verkouden. Na de eerste helft vh voetbal ga ik naar bed.
Deze pannenlappen uit de keuken mogen weg!
20190905_184110

Dinsdag, dag #254
Vanochtend kies ik ervoor om niet naar Amsterdam te gaan, maar in Zwolle te blijven werken. Ik blaf als een Zeehond en ben af en toe ook koortsig. Ga wel gewoon aan de slag, mn hoofd doet t prima! Goed en lekker gewerkt, al maak ik me wat zorgen over de planning van komende anderhalve week,. T is heel druk, extra uren draaien, maar dat geeft later dan wel weer iets lucht dus geen probleem! s avonds ga ik chillen 😉 Vandaag doe ik deze incomplete luisterboeken weg. Gaan naar de kringloop.
20190907_101853 (1)

En ik ben weer helemaal bij! Fijn!
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.