10 jaar!!

Vandaag precies 10 jaar geleden begon Sanne op valentijnsdag met een hartjesproject (elke dag een hartje) en bouwde een platvorm om zo verbinding te krijgen met andere mensen die ook een 365dagenproject wilden volbrengen.

Meer over het ontstaan van de site kun je hier lezen.

En wie jarig is, die trakteert 😉

  • In dit hele jaar, dus van 14 februari 2021 tot en met 14 februari 2022 mag iedereen die dit wil gratis bloggen op de site. Dit geldt ook wanneer je een 52wekenproject wil doen (elke week ‘iets doen’). Wel dien je je aan de spelregels te houden.
  • Je mag starten wanneer je wilt.
  • Heb je 3 maanden lang geblogd op de site over jouw project, dan krijg je de set van 5 ansichtkaarten toegestuurd die je vindt in de shop, zo lang de voorraad strekt.

Aanmelden om te bloggen op de site kan hier en wanneer je iets wilt vragen, of er is iets dat niet lukt stuur dan een bericht via Mirjam@365dagenproject.nl

Je bent van harte welkom

 




5

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

5

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  1. Sandra zegt

    Zo leuk om hier weer even terug te zijn! ♥️

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.